Σάββατο 25 Μαΐου 2013

" Δυναμίτης" στο ΥΕΘΑ - Ποιοι " βγάζουν στη σέντρα " τον Παναγιωτόπουλο με " Αρετή και Τόλμη "


Επίθεση κατά μέτωπο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο για την “επικοινωνιακή πολιτική” που ασκεί ,μέσω της “αρχαιότερης” τηλεοπτικής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης “Με Αρετή και Τόλμη” και όχι μόνο.



Η επίθεση γίνεται μέσω της εφημερίδας Παραπολιτικά , η οποία αφιερώνει μια ολόκληρη σελίδα για το θέμα.

Αρχικά αναφέρει ότι η εκπομπή που κοστίζει 180.000 ευρώ το χρόνο έχει μετατραπεί σε εκπομπή προσωπικής προβολής του ΥΕΘΑ ,αντί για εκπομπή “προώθησης” των Ενόπλων Δυνάμεων και των δραστηριοτήτων τους. Η εκπομπή άλλαξε “ρότα” με την έλευση του κ.Παναγιωτόπουλου στο ΥΕΘΑκαι όπως σημειώνει το ρεπορτάζ ευθύνες γι΄ αυτό έχουν και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι ασχολούνται με την παραγωγή της.

Το ρεπορτάζ γίνεται ακόμη επιθετικότερο στη συνέχεια αφού αναφέρει τηλεφωνικές επικοινωνίες του κ.Παναγιωτόπουλου με εκδότες στις οποίες έχει ζητήσει -κατά την εφημερίδα- η απόλυση συντάκτη για ρεπορταζ που δεν άρεσε στον ΥΕΘΑ.

Επιπλέον αναφέρεται στην πάγια πλέον πρακτική να μην επιτρέπεται η είσοδος τηλεοπτικών συνεργείων στο ΥΕΘΑ για να μαγνητοσκοπηθούν οι συναντήσεις και οι επαφές του ΥΕΘΑ ,αλλά μόνο αυτό της Κινηματογραφίας Στρατού,η οποία στην συνέχεια μοιράζει το υλικό στους τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Ένα ακόμη σημείο στο οποίο το ρεπορτάζ ασκεί κριτική είναι το γεγονός ότι σε αντίθεση με τους προκατόχους του ,τουλάχιστον από την εποχή Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου και μετά , ο κ.Παναγιωτόπουλος συνοδεύεται στα ταξίδια του από συνεργείο της Κινηματογραφίας Στρατού.onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com