Σάββατο 25 Μαΐου 2013

EΚΘΕΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ/ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΩΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....


ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΑ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ!!!


Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ¨:
* ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ.
*ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ-ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
*ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ.
*ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ 138 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ 22 ΥΠΗΡΞΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
*ΣΕ ΧΩΡΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΗΣΑΝ.
*ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com