Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ!!!


Ξεφτιλίστηκε από μόνος του κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης.


Έλεγε το ποίημά του όπως το έμαθε από τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα και κυρίως τα αφεντικά του, Γερμανούς ινστρούχτορες, ότι έρχεται η ανάπτυξη, ότι για πρώτη φορά είχαμε περισσότερες προσλήψεις απ’ότι απολύσεις, για να τον σταματήσει ο Γ. Αυτιάς: «Μα τι λέτε, έχουμε Άνοιξη και ξεκίνησε η τουριστική περίοδος»!
Εκεί όμως ο Βρούτσης, ακμαίος ...στο ποίημά του. Του λέει ο Αυτιάς: «Η ανεργία συνεχώς καλπάζει, για ποια ανάπτυξη μιλάτε;». Ο μπουρδολόγος Βρούτσης άρχισε τις αοριστολογίες, πως «στόχος μας μεγάλος είναι η τιθάσευση της ανεργίας και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου η ανεργία θα σταματήσει να αυξάνει και ότι από το 2014 θα αποκλιμακωθεί»! (Αυτός ο τύπος με το «πιστεύουμε», «ευχόμαστε» και «προσδοκούμε», κάνει πολιτική κατά της ανεργίας).
Όταν όμως τον στρίμωξε στη γωνία ο Αυτιάς λέγοντάς του ότι 400.000 οικογένειες που δεν έχουν ούτε ένα άνεργο δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, ο Βρούτσης πήγε να πει "δεν είναι έτσι". Τον πήρε παραμάζωμα ξανά ο Αυτιάς λέγοντάς του ότι η Commission απέρριψε το πρόγραμμα γιατί είναι αντίθετη με τα όσα προβλέπουν οι κανονισμοί της ΕΕ σχετικά με τη χρήση των πόρων του ΕΣΠΑ. Αμέσως ο Βρούτσης άρχισε να κοιτάζει σαν χάνος μ' εκείνο το γελαδίσιο βλέμμα.makelio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com