Σάββατο 4 Μαΐου 2013

OI TOYΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ/ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ..




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:

* Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ , ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡ.
*ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ.
*ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΙΙΤΕΣ.
*ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ.
*ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΕΤΡΕΞΕ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΗΠΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.
*ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΑΤΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΕΒΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΕΙΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΣΤΑ ΕΝΔΟΣΥΡΙΑΚΑ, ΕΝΩ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com