Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Αίσχος με τους δικαιούχους ΚΑΑΥ 2013 στην Αλεξανδρούπολη....


Σήμερα ενημερωθήκανε οι δικαιούχοι για παραθερισμό στα ΚΑΑΥ Μάκρης. Αν και ένα κοινωνικό μέτρο για τα στελέχη των Ε.Δ διαβάστε τι γίνεται. 


Περίπτωση πρώτη: Στέλεχος το οποίο παραθέρισε κατά το έτος 2011 όχι μόνο συμπεριλαμβάνεται και πάλι στην λίστα προς παραθερισμό αλλά του προστέθηκαν και μόρια σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά (έπρεπε να αφαιρεθούν). 
Περίπτωση δεύτερη: Στέλεχος με ιδιόκτητη κατοικία στην Αλεξανδρούπολη θα παραθερίσει στα ΚΑΑΥ  Μάκρης (Μάλλον κάποιον γνωστό θα στείλει εάν δεν συμβαίνει κάτι πιο περίεργο). 
Περίπτωση Τρίτη: Στέλεχος παντρεμένος με 2 παιδία και με 18 χρόνια υπηρεσίας χωρίς να έχει παραθερίσει ΠΟΤΕ τον προσπερνάει συνάδελφος του με 11 χρόνια και 1 παιδί (όχι ΑΜΕΑ). 
Περίπτωση τέταρτη: Αρνητικά μόρια σε κανέναν υποψήφιο δεν αναγράφονται, γιατι? 
Σίγουρα όλα αυτά συμβαίνουν εν αγνοία του Διοικητού της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ ο οποίος είναι εξαιρετικός αξιωματικός και μάλλον συμβαίνει για βοηθός που έκανε τους υπολογισμούς κάπου μάλλον μπερδεύτηκε. 

Το ιδιο γινεται παντα,συμφωνα με καταγγελίες που εφτασαν στο GreekArmyAlert  και σε αλλους σχηματισμους του Εβρου.Π.χ στο Διδυμοτειχο στην XVIM/K MΠ.Συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι παραθεριζουν!!
Περυσι στελεχος(Αρχιλοχίας)που επεστρεψε μετα απο 3 χρονια στις Βρυξελες,εκτος του οτι δεν μετατεθηκε σε μοναδα του οπλου του,και μετατεθηκε στο Λ/Σ της Μεραρχιας,μπηκε κατευθειαν και στα ΚΑΑΥ Μάκρης.Αληθεια που τα βρηκε τα μορια;Απο το Βελγιο;Και ποσες φορες εχει παει ο συγκεκριμενος Ανθστης πλεον στο εξωτερικο;Αληθευει  πως εχει υπηρετησει αλλα 3 χρονια στο προξενειο στην Αλβανια,και εχει παει πανω απο 10 φορες σε αποστολες εξωτερικου;Μηπως και φετος θα παραθερησει στα ΚΑΑΥ Μακρης;Να μη του κανει ενα δωρακι ακομα η υπηρεσια;Μετατεθηκε ο συγκεκριμμενος εκτος Εβρου και εξωτερικου;Αν ναι που;
Να χαιρεστε κυριε Τσελιο τα γραφεια μεταθέσεων σας,και τα γραφεια μεριμνας προσωπικου σας!!!

greekarmyalert
zoygla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com