Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Φράγκος για ΥΕΘΑ οι "μουτζαχεντίν" του και οι αντίπαλοι "καμικάζι"



Επιμένουν οι φήμες και οι διαρροές περί πρότασης του Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Σχετικό δημοσίευμα έχει η εφημερίδα Παραπολιτικά και όπως είναι φυσικό στον Χολαργό και στο υπουργικό γραφείο έχουν ανάψει…φωτιές.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Σαμαράς “εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες και τον χαρακτήρα του” και τον θέλει στο ΥΕΘΑ.

Εμείς θα ξαναρισκάρουμε μια πρόβλεψη και θα πούμε ότι το σενάριο δύσκολα το βλέπουμε να υλοποιείται. Κι αυτό γιατί ο Σαμαράς μπορεί να εκτιμά τον Φράγκο, οι αποστάσεις όμως που έχει τηρήσει ο τελευταίος απο τους στρατιωτικούς έχουν αρχίσει προκαλούν μεγάλες αντιπάθειες. Που έτσι κι αλλιώς ο στρατηγός πάντα είχε. Γιατί όπωε έχουμε ξαναγράψει έχει πολλούς “μουτζαχεντίν” -κάποιοι είναι πια τοποθετημένοι και σε καίριες θέσεις στο ΓΕΣ- αλλά έχει και κάτι …καμικάζι αντιπάλους!
onalert 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com