Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το Δημόσιο κατάσχεσε σκαμπό από οφειλέτη - Στο «σφυρί» γραφείο και καρέκλα!!!





Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δύο κατοίκων από τα Τρίκαλα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν οφειλές ύψους 14.194,70 ευρώ και 124.388,70 ευρώ.
Στην πρώτη περίπτωση το Δημόσιο βγάζει σε πλειστηριασμό ένα ξύλινο σκαμπό, με την τιμή της πρώτης προσφοράς να ορίζεται στα 50 ευρώ. Μάλιστα, όπως αναφέρει το trikalanews.gr όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του, θα πρέπει να καταθέσει το ποσό σε μετρητά ή σε ...εγγυητική επιστολή Τραπέζης.
Την ίδια στιγμή, το Δημόσιο κατάσχεσε από τον άλλο κάτοικο των Τρικάλωνμία καρέκλα γραφείου, μαζί με το γραφείο. Πρώτη τιμής εκκίνησης για το συγκεκριμένο σετ επίπλων είναι τα 150 ευρώ.













See more at: http://left.gr/news/dimosio-katashese-skampo-apo-ofeileti-sto-sfyri-grafeio-kai-karekla#sthash.DfEySMIS.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com