Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΗΠΑ σπρώχνουν Α.Σαμαρά να θέσει άμεσα εκτός νόμου την ΧΑ λόγω ... ανόδου της!





Φόβους ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να γίνει πιο ισχυρή από ποτέ, εάν καταρρεύσει το κατηγορητήριο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εκφράζει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal σε δημοσίευμά της την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, το νέο σόου που στήθηκε σήμερα με την έφοδο της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των βουλευτών Στάθη Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή, δεν απέδωσε τίποτα απολύτως και λογικό βέβαια είναι.
Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι οι συγκεκριμένοι είναι κάτι μεταξύ "Αλ Καπόνε" και "Τζον Ντίλιγκερ", μετά από όλα όσα έχουν γίνει, μετά την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον τους (ο Σ.Μπούκουρας γιατί δεν είχε άδεια εκπομπής ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ είχε, ο Π.Ηλιόπουλος γιατί οποφορούσε ενώ είχε άδεια οπλοφορίας και άλλα τέτοια) με την απολογία τους (και την προφυλάκισή τους;) να επίκειται το Σάββατο, είναι δυνατόν να είχαν κάτι το επιλήψιμο στο σπίτι τους;
Τι θέλουμε να πούμε: Ότι όσο πολέμιος να είσαι κατά του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, τα σημερινό θυμίζει περισσότερο σόου, παρά ουσιαστική ποινική διερεύνηση μιας υπόθεσης που έτσι ή αλλιώς "μπάζει από παντού".
Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς:.
Η Wall Street Journal απλά σημειώνει αυτί που ξέρουν όλοι και αναφύεται κάθε μέρα με μεγαλύτερη σαφήνεια: Ότι αυτό που γίνεται σε βάρος των εθνικιστών θα τους ενισχύσει.
Μπορεί να επιτίθεται και κατά του Α.Σαμαρά τον οποίο εγκαλεί ότι "άργησε να στραφεί κατά της ΧΑ"σε ένα "περίεργο" δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα παλεύει να κηρύξει παράνομο το φασιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή», αλλά παραδέχεται το αυτονόητο.
Απλά το δημοσίευα "προδίδει", ταυτόχρονα, τον βασικό στόχο των ξένων κέντρων που βρίσκονται πίσω από τις διώξεις της κυβέρνησης. Να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή πριν από τις ευρωεκλογές ή εν πάση περιπτώσει αν δεν προλάβουν τις ευρωεκλογές, σίγουρα πριν τις εθνικές εκλογές.
Η WSJ επιτίθεται στον Α.Σαμαρά ότι δίστασε να απαντήσει στη βία του κόμματος, εν μέσω φόβων για τη βάση ψηφοφόρων, ενώ όπως προσθέτει, «ένας βασικός παράγοντας ήταν η διχασμένη πολιτική προσωπικότητα του πρωθυπουργού».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα "ο κ. Σαμαράς ανατράφηκε από μητέρα με φιλελεύθερες αντιλήψεις της εμπορικής αριστοκρατίας της Αθήνας και έναν πατέρα δεξιών πεποιθήσεων που προέρχεται από ένα φτωχό αντικομουνιστικό χωριό".
«Η καριέρα του κινήθηκε από έντονη εθνικιστική ρητορική σε σοβαρή πολιτική νηφαλιότητα. Μισεί τους νέο-Ναζί. Η προγιαγιά του, η Πηνελόπη Δέλτα, πατριώτισσα συγγραφέας παιδικών βιβλίων, αυτοκτόνησε το 1941 την ημέρα που οι Γερμανοί ανέγειραν τη σβάστικα στην Ακρόπολη», σημειώνει.
Η WSJ συνεχίζει αναφέροντας ότι ο κ. Σαμαράς αρχικά εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή «ήταν μόδα που θα ξεθώριαζε με την σταθεροποίηση της οικονομίας», ενώ ανώτατος αξιωματούχος  της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει στην εφημερίδα ότι η κυβέρνηση δεν έδωσε μεγάλη σημασία στους θανάτους μεταναστών (σ.σ.: Ποιους θανάτους;) «επειδή δεν ήταν στον Τύπο και επειδή ούτε οι εισαγγελείς έδωσαν μεγάλη σημασία»!
Πολύ περίεργο δημοσίευμα με διπλή ανάγνωση...











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com