Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ;



Ν.Σηφουνάκης: "Δεν μπορώ να στηρίξω τον φόρο ακινήτων"...




Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης προειδοποίησε την κυβέρνηση όσο αφορά τον φόρο ακινήτων λέγοντας ότι «άδικες και παράλογες περιπτώσεις δεν μπορούν να στηριχθούν τουλάχιστον από εμένα».
Ο Ν.Σηφουνάκης κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού, αναφέρθηκε στο προωθούμενο σχέδιο για τον φόρο ακινήτων λέγοντας «δεν γνωρίζω και δεν έχω δει τις λεπτομέρειες του τελικού κειμένου, αλλά ορισμένες περιπτώσεις που η κοινή λογική υπαγορεύει ως άδικες και παράλογες, δεν μπορούν να στηριχθούν, τουλάχιστον από εμένα» και εξήγησε «καλούμαστε να τιμωρήσουμε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι μπορεί να είχαν ένα σπίτι και ένα χωράφι από τους γονείς τους και ενώ εργάστηκαν μια ζωή και κατάφεραν να αγοράσουν και ένα διαμέρισμα για τα παιδιά τους – κάτι που αποτελεί παράδοση για το λαό μας – ερχόμαστε να τους επιβάλλουμε υπερφορολόγηση σε κάτι που δεν αποδίδει».
Τέλος εξέφρασε και την αντίθεσή του για πιθανή άρση του παγώματος των πλειστηριασμών.









defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com