Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Χάρης Τομπούλογλου...




Ελεύθερος σαν να μη συνέβει τίποτα αφέθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου, δημιουργώντας ερωτηματικά, εάν τελικά ήταν τόσο απλό το ζήτημα γιατί έγινε τόσος "ντόρος"; Μήπως για να ξεχάσει την πείνα του ο ελληνικός λαός όπως και με την υπόθεση Λιάπη;
Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον της ανακρίτριας Διαφθοράς Ρ. Κατσίβελη, ελεύθερος αφέθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου, ο μέχρι πριν λίγα εικοσιτετράωρα πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, που συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων να παίρνει μίζα 25.000 ευρώ την οποία είχε ζητήσει από διαφημιστική εταιρία.
Στον Τομπούλογλου επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 150.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του καθώς και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Μαζί του απολογήθηκε και ένας 40χρονος, που φέρεται ως συνεργός του.
Ο πρώην διοικητής του Αγλαΐα Κυριακού έχει υποστηρίξει πως ο 40χρονος δεν γνώριζε τίποτα, και ότι απλώς τον κάλεσε όταν ήταν να παραλάβει τα χρήματα για να μην πέσει ο ίδιος θύμα ληστείας.
Πάντως τα στοιχεία εναντίον του κ. Τομπούλογλου είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικά καθώς μόλις λίγες ώρες πριν την απολογία του, είδε το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία και κυρίως ένα βίντεο ντοκουμέντο, που τον απαθανατίζει να παίρνει το φάκελο με τη... μίζα που είχε ζητήσει.
Η συναλλαγή βιντεοσκοπήθηκε και το επίμαχο στιγμιότυπο, που προβλήθηκε αρχικά από το τηλεοπτικό κανάλι Extra 3, δείχνει τον Τομπούλογλου να παραλαμβάνει το φάκελο με τις 25.000 ευρώ από τον άνθρωπο που ανέλαβε να παίξει το ρόλο του μεσάζοντα με τη διαφημιστική εταιρία.
Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης κι ήταν εκείνος που ξεσκέπασε τη δράση του Χάρη Τομπούλογλου.
Το επίμαχο βίντεο δείχνει καρέ – καρέ την όλη συναλλαγή που έγινε στο γραφείο του κ. Γκιάτη στην οδό Ιπποκράτους, όπου οι δυο άνδρες είχαν κλείσει το ραντεβού.
Ο Χάρης Τομπούλογλου, που υποστηρίζει πως τα χρήματα δεν ήταν μίζα αλλά τα ήθελε για να δώσει ως... δωρεά στο νοσοκομείο, φαίνεται να παίρνει τον κίτρινο φάκελο με τα χρήματα. Αφού είδε τι περιείχε, τον έβαλε στο εσωτερικό του παλτού του κι έφυγε από το γραφείο.
Μόλις πήρε τα χρήματα, τα έδωσε στον 40χρονο συνεργό του με την εντολή να κατέβει από τις σκάλες, ενώ εκείνος πήρε το ασανσέρ. Αμέσως μετά άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τους δύο άνδρες.












defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com