Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ--ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ...




Εκατοντάδες κόσμου έδωσαν δυναμικό παρόν στα χθεσινά εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Πρέβεζας.
Το παρόν στην συγκέντρωση έδωσαν βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής. Κεντρικοί ομιλητές της συγκέντρωσης ήταν οι Βουλευτές Κώστας Μπαρμπαρούσης, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιοπουλος καθώς και στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης.
Στις ομιλίες που ακολούθησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταφέρθηκαν στα υπόλοιπα κόμματα για την αδικαιολόγητη προφυλάκιση του αρχηγού τους Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων βουλευτών του κόμματος, 
όπως και για την απόφαση για αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής ενώ αναφορά έγινε και στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος διάβασε μήνυμα του προφυλακισμένου βουλευτή Χρήστου Παππά, ο οποίος εξέφραζε τη συγκίνησή του για τον αγώνα των μελών της Χρυσής Αυγής παροτρύνοντας να δημιουργηθούν πυρήνες σε όλη την Ήπειρο.
Εξάλλου λίγο πριν τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Πρέβεζα, συνέντευξη τύπου έδωσαν ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο.
"Στόχος μας είναι να λάβουμε την πρώτη θέση στις ευρωεκλογές και να διεκδικήσουμε τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας" είπε παίρνοντας πρώτος το λόγο Ηλίας Κασιδιάρης.
"Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα", τόνισε ο κ. Κασιδιάρης συμπληρώνοντας ότι καθημερινά η Χ.Α. εγκαινιάζει γραφεία σε όλη τη χώρα.
Ενώ, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο κ. Παναγιώταρος είπε ότι "αποκαλύπτεται καθημερινά η πολιτική μπόχα του πολιτικού συστήματος", 
ενώ αναφέρθηκε στα 2,8 εκ. ευρώ για το πρόγραμμα της παιδικής παχυσαρκίας τη στιγμή που πολίτες πεθαίνουν στους δρόμους, χαρακτηρίζοντας το σκάνδαλο, για να πάρει το λόγο ο κ. Κασιδιάρης και να σχολιάσει τα όσα διαδραματίζονται γύρω από τις υποθέσεις Λιάπη και Τομπούλογλου.
Ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στον κ. Βενιζέλο και σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν και αφορούσαν τις συλλήψεις μελών της Χ.Α., ενώ μίλησε και για τον λόγο της μη αποφυλάκισης τους.
Η συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη - Ηλία Παναγιώταρου:















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com