Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ...



Ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα το θάνατο ενός αστυνομικού και 2 Αλβανών κακοποιών σημειώθηκε κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στο Βροντερό Φλώρινας.



Ο 43χρονος Ηλίας Κωστένης που έπεσε στο καθήκον ήταν πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού.

Την οδύνη του για το περιστατικό εξέφρασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας:

"Εκφράζω τη βαθιά οδύνη και τη θλίψη μου για την απώλεια της ζωής του Υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη, ενός ακόμη αστυνομικού ο οποίος έπεσε σε ώρα καθήκοντος, στην προσπάθεια προστασίας της ζωής, της περιουσίας και της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στην κόρη του και σε όλους τους οικείους του. Η σκέψη μας είναι μαζί τους". 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από το τμήμα σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ:

"Για τον άδικο θάνατο του αστυνομικού στη Φλώρινα: Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για τον άδικο θάνατο του αστυνομικού στη Φλώρινα και τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του. 

Ανεκπλήρωτη υποχρέωση της πολιτείας είναι η διασφάλιση και υλικοτεχνική υποστήριξη των αστυνομικών που επιχειρούν κάτω από επικίνδυνες συνθήκες".











onalert,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com