Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ένα "παραλίγο" ΑΚ-47 Καλάνισκοφ και ... καράτε το "μυστικό οπλοστάσιο της ΧΑ!!!





Σοβαρά ερωτήματα για την σοβαρότητα της ποινικής διερεύνησης της υπόθεσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, εγείρονται μετά την διαρροή - από ποιον άραγε, αφού ούτε οι δικηγόροι του έχουν ενημερωθεί για τα ευρήματα των ερευνών στα σπίτια των Π.Ηλιόπουλου, Γ.Γερμενή και Σ.Μπούκουρα; -  "στοιχείων' τα οποία καταδεικνύουν ότι οι διαρρεύσαντες τα νέα "στοιχεία", είναι και άσχετοι με το αντικείμενο.
Βρήκαν μία φωτογραφία του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, Ηλία Κασιδιάρη να κάνει σκοποβολή με ένα όπλο που μοιάζει με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και είπαν στα συστημικά ΜΜΕ που την διέρρευσαν ότι η φωτό είναι "Καλάσνικοφ από το μυστικό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής το οποίο αναζητείται"!
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ότι δεν αναγνωρίζουν - ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν - ένα απλό κυνηγετικό όπλο Molot ρωσικής κατασκευής, όπως αυτό της φωτό, αλλά με πεντάσφαιρη γεμιστήρα, αφού δεν επιτρέπεται μεγαλύτερη από την ελληνική νομοθεσία και μοιάζει σε ορισμένα σημεία του με το ΑΚ-47. Το οποίο βρίσκεται σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες σπίτια Ελλήνων κυνηγών.
Σε ποιον ανήκε το όπλο; Θα μπορούσε να ανήκει στον οποιοσδήποτε φίλο του Η.Κασιδιάρη (άλλωστε ο περιβάλλον χώρος δείχνει οτι βρίσκονται σε σκοπευτικό χώρο, μάλλον στην Μαλακάσα.
Ατυχώς για όλους όσους αρέσκονται στα σενάρια περί του μυστικού οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής,ανήκει στον ... αδελφό του Ηλία Κασιδάρη, ο οποίος βέβαια το κατέχει νόμιμα και είναι δηλωμένο στην αστυνομία!
Κατόπιν αυτού εξακολουθεί η - αέναη, όπως εξελίσσεται - αναζήτηση γα το "μυστικό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής"...
Πάντως οι φωτογραφίες που δείχνουν χρυσαυγίτες να ασκούνται στο ... καράτε και επίσης διέρρευσαν είναι πραγματικά απολαυστικές και ίσως στοιχειοθετούν τα περί "μυστικού οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής": 'Οποιος γνωρίζει "καράτε" είναι πολεμικό όπλο από μόνος του...










defenceent

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com