Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ THΣ Ν.Δ.



Πήρε φωτιά το twitter από τα «παξιμαδάκια» του Τζαμτζή...


Οι πέρα από κάθε φαντασία λογικού ανθρώπου δηλώσεις Τζαμτζή περί βουλευτικής αποζημίωσης και «φτώχειας» των βουλευτών που «αποζημιώνονται» με 5.400 ευρώ το μήνα για να ψηφίζουν υπερ των περικοπών μισθών και συντάξεων και υπερ της άδικης και ανευ προηγουμένου φορολόγησης των πολιτών κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων. 
Ο βουλευτής της ΝΔ χθες στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είπε πως «οι βουλευτές ξεραίνουν το σ@@@@ τους για να ζήσουν» με τον μισθό των 5.400 ευρώ το μήνα» ενώ πρόσθεσε πως «αν είναι να αμείβεται με 2.000 ευρώ, δεν πρόκειται να γίνει βουλευτής γιατί δε θα τα βγάζει πέρα και θα καταλήξουμε να έχουμε μια Βουλή των πλουσίων». 
Το twitter έχει κυριολεκτικά βομβαρδιστεί από σχόλια σχτικά με τις δηλώσεις Τζαμτζή, κάποια με χιούμορ και άλλα πιο καυστικά:  
- Με 5500€ σύντροφοι σας φέρνω τον Θεμη Αδαμαντιδη στη βουλη να εκφωνεί τα ονόματα που εχει και καλύτερη φωνη απο τη βραχνοκοτα
- Ο Τζαμτζής των Δασών: ένας ρομαντικός παράνομος που κλέβει από τους συνταξιούχους κ τα μοιράζει στους βουλευτές
- Μπες κ συ σε κόμμα, να χορτάσεις στην κονόμα κι αν από λεφτά ξεμείνεις, τράβα βουλευτής να γίνεις. (Ωδή στον φτωχό Βουλευτή) #tzamtzis
- Προτεινω μετα το καλαθι στην πεθερα Στουρναρα να στειλουμε και ενα καλαθι ξεραμενα σ@@@@ στον #save_tzamtzis
- Και τότε το κοριτσάκι με τα σπίρτα τυλίχτηκε στα κουρέλια κ πήγε να κουρνιάσει στη γωνιά της, αλλά της είχε πιάσει τη θέση ο #tzamtzis...
- Το βιογραφικο του #tzamtzis . Αεργος και ανεπαγγελτος, δεν εχει ουτε μισο ενσημο. Απο 16 ετων κομματοσκυλο.
- Κύριε #tzamtzis ο κόσμος πεινάει... Ας φάει παξιμάδι
- Όταν ο #tzamtzis εχει δυσκοιλιοτητα πεθαίνει της πείνας
- Τα παξιμαδάκια #tzamtzis πολύ σύντομα και στο κυλικείο της Βουλής για να συνοδεύουν το πρωινό των … εθνοπατέρων!
- «Ο Τζαμτζής δεν βγαίνει με τα 5.400 κ φωνάζει τα ονόματα στις ψηφοφορίες για να του δίνει χαρτζιλίκι ο μεϊμαράκης»
Τ.Α.









newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com