Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τραγούδι στη μνήμη του Γ. Φουντούλη & του Μ. Καπελώνη...




Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τη στιγμή που κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Των δύο νεαρών που έπεσαν νεκροί στο τρομοκρατικό χτύπημα έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στο Νέο Ηράκλειο. Τώρα, τέσσερις μουσικοί, προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη τους μέσα από ένα τραγούδι που έγραψαν για τα δύο θύματα της αιματηρής επίθεσης.
Τίτλος του «Μαζί μας θα ζείτε» και το υπογράφουν οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ». Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην ιστοσελίδα τους οι τέσσερις μουσικοί που αποτελούν το σύνολο, δεν κατευθύνονται από κανέναν άλλο, πέρα από την «πίστη στην πατρίδα»
Αυτό είναι το βίντεο του τραγουδιού: 











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com