Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

GAME OVER ΑΠΟ ΔΑΒΑΚΗ...







Το  τελος  δοθηκε απο τον Υφυπουργο Εθν.Αμυνας κ.Δαβακη  στην δυνατοτητα των εν ενεργεια στρατιωτικων να  εκφραζουν ερωτησεις,να κανουν κρισεις και να εκφερουν δημοσιο λογο μεσω του ηλεκτρονικου και εντυπου τυπου,καθως και μεσω των διαφορων ενωσεων εν ενεργεια στρατιωτικων που εχουν δημιουργηθει.Τα στελεχη των Ε.Δ οφειλουν να αναφερονται ιεραρχικα για καθε τι που τους απασχολει,οπως αλλωστε προβλεπεται και απο τις ισχυουσες διαταξεις,διαταγες και κανονισμους!!!
Και ολα αυτα διοτι τον τελευταιο καιρο καποιοι εν ενεργεια στρατιωτικοι παραβιαζαν κατα συροην τις διαταξεις αυτες,ξεχνωντας την ιδιοτητα τους.Ας ευχηθουμε η υπενθυμηση αυτη απο τον κ.Δαβακη προς τα εν ενεργεια στελεχη,να μην εχει και συνέχεια με ποινες κ.λ.π
Γνωμη μας ειναι πως οι διαταγες πρεπει να εκτελουνται απο τους εν ενεργεια στρατιωτικους,αλλα και η υπηρεσια να εχει την διαθεση να σταθει αρωγος σε καθε ειδους προβλημα που οι στρατιωτικοι αντιμετωπιζουν
 
 
ΠΗΓΗ Greek Army Aler

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com