Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΕΤΣΙ...."Stop" από Δ.Αβραμόπουλο στα ΚΨΜ της τρόικα....




"Στοπ" βάζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος στην υλοποίηση των ("προαπαιτούμενων" από την τρόϊκα) εκχωρήσεων Κέντρων Ψυχαγωγίας Μονάδων σε ιδιώτες μετά το πρόσφατο συμβάν με το ΚΨΜ Θήβας που εκχωρήθηκε σε ιδιώτη (με διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί πριν αναλάβει ο νυν υπουργός καθήκοντα τον περασμένο Απρίλιο) από την ΑΣΔΥΣ.
Ο Δ.Αβραμόπουλος μόλις πληροφορήθηκε το καθεστώς που έχει επιβάλλει η τρόικα (παραχώρηση σε ιδιώτες των ΚΨΜ προκειμένου να εισπράττεται μηναίο μίσθωμα που θα καταλήγει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) και τις τιμές που πουλάει ο συγκεκριμένος ιδιώτης, αμέσως έδωσε εντολή να σταματήσουν όλοι οι σχετικοί διαγωνισμοί (έτσι ή αλλιώς αγνοούσε το θέμα που δεν είναι καν αρμοδιότητά του).
Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ΚΨΜ θα επικοινωνήσον άμεσα από το υπουργείο με τον ενοικιαστή (που δίνει 10,000 ευρώ το μήνα στην τρόικα ο άνθρωπος...) για να υπάρξει με κάποιο τρόπο, μείωση στις τμές.
Οι στρατιώτες κλήθηκαν να πληρώσουν τον φραπέ 1,4 ευρώ, τον φρέντο καπουτσίνο 1,8 ευρώ στο εν λόγω ΚΨΜ, όταν πριν από μερικούς μήνες οι νεοσύλλεκτοι έπιναν καφέ με 30 λεπτά.
Το νερό ο ιδιώτης το πήγε στα 35 λεπτά από 20 λεπτά και το κρουασάν στο 1,20 ευρώ από 30 λεπτά....











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com