Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

"ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"...



Ρ.Τ.Ερντογάν: "Δεν θα σεβαστώ την Αίγυπτο"



Ο αλαζόνας τούρκος πρωθυπουργός Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφορικά με την ένταση στις σχέσεις με την Αίγυπτο δήλωσε ότι "Δεν πρόκειται να σεβαστεί ποτέ εκείνους που ανήλθαν στην εξουσία με πραξικόπημα" και συμπλήρωσε λεγοντας ότι "Δεν σεβόμαστε ποτέ εκείνους που δεν σέβονται τα κυρίαρχα δικαιώματα των λαών".. Η Τουρκία του Αττίλα, των γενοκτονιών και των διαρκών παραβάσεων και παραβιάσεων στο Αιγαίο καθώς και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μειονοτήτων προκαλεί χωρίς σταματημό..
Νωρίτερα σήμερα η Αίγυπτος ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην απέλαση του πρεσβευτή της Τουρκίας στο Κάιρο στον απόηχο δηλώσεων του Ερντογάν ότι "η αιγυπτιακή κυβέρνηση καταπιέζει τους ισλαμιστές".
Η Άγκυρα απάντησε κηρύσσοντας τον πρεσβευτή της Αιγύπτου στην Τουρκία "ανεπιθύμητο πρόσωπο".
Και οι δύο χώρες θα εκπροσωπούνται στην πρωτεύουσα η μία της άλλης σε επίπεδο επιτετραμμένου, ουσιαστικά ο δεύτερος στην ιεραρχία της πρεσβείας.
Η Τουρκία έχει αναδειχθεί σε σφοδρό πολέμιο της ανατροπής του Μόρσι, χρακτηρίζοντάς την ένα "ανεπίτρεπτο πραξικόπημα". Η Μουσουλμανική Αδελφότητα του Μόρσι, η οποία πραγματοποιεί διαδηλώσεις με αίτημα την επαναφορά του στην εξουσία, έχει στενούς δεσμούς με το κόμμα του τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν.








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com