Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ : Αλβανοί φονιάδες απέδρασαν απο Αλβανικές φυλακές και κατευθύνονται στην Ελλάδα...




Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ που δεν μπορεί βέβαια να φυλάξει με τίποτα τα τρύπια σύνορα μας που ώς γνωστόν έχουμε γίνει χώρα διερχόμενων όλων των φονιάδων των Βαλκανίων !

Τουλάχιστον έξι Αλβανοί  ισοβίτες  φονιάδες και ληστές απέδρασαν το βράδυ του Σαββάτου από από τη φυλακή Ντρένοβα 170 χιλιόμετρα νοτίως των Τιράνων, όπως ανακοίνωσε η αλβανική αστυνομία, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να περάσουν στην Ελλάδα.

 
«Οι κρατούμενοι, όλοι καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη για φόνους, είναι οπλισμένοι», ανέφερε η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας που χαρακτήρισε τους δραπέτες «επικίνδυνους».

Μονάδες της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει για τον εντοπισμό των φυγάδων ενώ όπως έγινε γνωστό η Αλβανία έχει ειδοποιήσει την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, γι αυτή την απόδραση των έξι - επτά κρατουμένων.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στα Τίρανα, οι δραπέτες κατάφεραν να αφοπλίσουν τους φρουρούς των φυλακών, ενώ η νύχτα και οι κακές καιρικές συνθήκες έχουν «προστατεύσει» τη διαφυγή τους.

Οι Αλβανικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της απόδρασης από τη φυλακή Ντρένοβα όπου φιλοξενούνται 320 κρατούμενοι Συνολικά στα 22 σωφρονιστικά ιδρύματα της Αλβανίας είναι έγκλειστοι 4537 κρατούμενοι.

Οπως αναφέρουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία προσφέρει αμοιβή 6.000 ευρώ σε όποιον δώσει κάποια πληροφορία για τους δραπέτες.







veteranos,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com