Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟ «ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ» ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,,, Παραίτηση Σηφουνάκη με αιχμές για φόρο ακινήτων και προγραμματική συμφωνία ...




Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου
Με επιστολή του προς τον γραμματέα της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σηφουνάκης ενημέρωσε πως παραιτείται από τη θέση του εισηγητή της κοινοβουλευτικής ομάδας σε θέματα Ναυτιλίας και Υποδομών.
Ο κ. Σηφουνάκης στην επιστολή του καταγγέλλει ελλιπή ενημέρωση από τους υπουργούς της ΝΔ ενώ βάζει και θέματα τόσο για τον Καλλικράτη όσο για το φόρο ακινήτων.
Για τον φόρο ακινήτων υπογραμμίζει ότι η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ έχει κάνει προτάσεις εδώ και έναν χρόνο και δεν έχει γίνει τίποτα.
Ο κ. Σηφουνάκης χαρακτηρίζει «πρόχειρο κατασκεύασμα» το κείμενο του υπουργείου Οικονομικών για τον φόρο ακινήτων.
Τέλος, στην ίδια επιστολή καταγγέλλει πως το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει το πολιτικό του στίγμα ενώ ασκεί κριτική για την προγραμματική συμφωνία του κυρίου Σαμαρά με τον κύριο Βενιζέλο.
 









newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com