Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Οδηγία ασφαλείας ΗΠΑ προς εν Ελλάδι Αμερικανούς.



Οδηγία ασφαλείας προς όλους τους Αμερικανούς υπηκόους που ζουν στην Ελλάδα απέστειλε η αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας, μέσω email.
Στο μήνυμα αναφέρεται πως το κέντρο της Αθήνας μετά το μεσημέρι της Κυριακής θα είναι «αφιλόξενο» για τους Αμερικανούς πολίτες λόγω των εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου! Εάν μάλιστα, βρεθούν κοντά στην πορεία με την οποία θα κορυφωθούν οι εορτασμοί, θα πρέπει «να κινηθούν προς την αντίθετη κατεύθυνση και να αναζητήσουν καταφύγιο»!
Ανάλογες συστάσεις δίνει η Πρεσβεία και για την Θεσσαλονίκη, όπου θα πρέπει οι Αμερικανοί να αποφύγουν το Προξενείο και τους γύρω δρόμους την Κυριακή, ενώ συνιστούν να αποφεύγεται η κυκλοφορία και γύρω από τα Πανεπιστήμια της χώρας αυτές τις μέρες.
Το μήνυμα τελειώνει με την προτροπή να είναι συνεχώς ενημερωμένοι από τα δελτία ειδήσεων οι Αμερικανοί πολίτες για την κατάσταση στην χώρα και να αναφέρουν τυχόν περιστατικά βίας σε βάρος τους στις αρχές...








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com