Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

«Γνωρίζω τον εκτελεστή»: Μαρτυρία για την δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο...




Μαρτυρία-κλειδί σε άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας φέρεται να έδωσε ένας κρατούμενος, για πολύ σοβαρή ποινική υπόθεση, και η οποία «φωτογραφίζει» τον εκτελεστή των δύο νεαρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Το ίδιο πρόσωπο φέρεται ακόμη να συμμετείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής και του τηλεοπτικού σταθμού Alter, γεγονός που συνδέει τις οργανώσεις-φάντασμα ΟΠΛΑ και Σέχτα Επαναστατών, σημειώνει το δημοσίευμα.
Όσα κατέθεσε το «βαθύ λαρύγγι» επιβεβαιώνονται και από τα βίντεο των επιθέσεων, καθώς ο δράστης που φαίνεται να πυροβολεί τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κανάλι στο Μπουρνάζι περπατά με τον τρόπο με τον οποίο κινούνταν και ο δολοφόνος των δύο νέων στο Νέο Ηράκλειο.
«Έχει το ίδιο βάδισμα, ίδια σωματοδομή ενώ κρατά με τον ίδιο τρόπο το όπλο και στις δύο επιθέσεις. Ένας τρόπος που δείχνει πως δεν έχει τη διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση για τον τρόπο που πρέπει να κρατάς ένα πιστόλι την ώρα που στοχεύεις» δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνωρίζει άριστα θέματα της τρομοκρατίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αστυνομικοί έχουν πλέον περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων σε τρία συγκεκριμένα άτομα και πιστεύουν πως τελικά θα βρουν την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών.










newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com