Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η Αίγυπτος απέλασε τον Τούρκο πρεσβευτή!!!







Το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου κατηγόρησε την Τουρκία για συνεχή «επέμβαση» στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας. Η Διπλωματική αντιπροσωπεία της Τουρκίας έχει μειωθεί στο επίπεδο του επιτετραμμένου , ανέφερε το αιγυπτιακό υπουργείο σε δήλωσή του . Η Αίγυπτος έχει ήδη ανακαλέσει τον πρεσβευτή της από την Τουρκία .
Ο λόγος της στάσης αυτής της αιγυπτιακής πλευράς είναι οι συνεχείς τουρκικές «οχλήσεις και επικρίσεις» για την ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου Mohammed Morsi .
Χιλιάδες μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας έχουν συλλάβει οι αιγυπτιακές αρχές ασφαλείας στον αγώνα τους κατά της «τρομοκρατίας » .
Καθώς επίσης εκατοντάδες άνθρωποι έχουν επίσης σκοτωθεί σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας .
Μιλώντας το Σάββατο , ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου Badr Abdelatty δήλωσε ότι η Τουρκία «προσπαθεί συνεχώς να επηρεάσει την διεθνή κοινή γνώμη ενάντια στα αιγυπτιακά συμφέροντα , με την υποστήριξη διαδηλώσεων αλλά και οργανώσεων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν αστάθεια στη χώρα »!! .






ΠΗΓΗ http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-25066115





Μετάφραση :Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com