Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

20 μήνες φυλακή με 3ετή αναστολή στον ταγματάρχη των πεζοναυτών...




20 μήνες με τριετή αναστολή ήταν η απόφαση της στρατιωτικής δικαιοσύνης για τον ταγματάρχη πεζοναύτη στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν όπλα χωρίς άδεια.
18 μήνες για παράνομη οπλοκατοχή,και 5 μήνες για μη ανανέωση στα κυνηγετικά όπλα οι οποίες συμπτύσσονται και γίνονται συνολικά 20 μήνες με αναστολή και διενεργείται ΕΔΕ για τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα.
Μεταξύ άλλων το θέμα της σύλληψής του έχει προκαλέσει προβληματισμό διότι όλα τα κατεστημένα ΜΜΕ προσπάθησαν να συνδέσουν τον συγκεκριμένο ταγματάρχη, με τον Λαϊκό Σύνδεσμο, λες και το τι ψηφίζει κάποιος είναι παράνομο.
Από το που επικεντρώθηκαν τα ΜΜΕ φαίνεται από την αρχή ότι επρόκειτο περί πολιτικής διώξεως από την αρχή.








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com