Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Οι αλλαγές που έρχονται στο ασφαλιστικό των ένστολων...




Άνδρες και γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας θα πρέπει να περιμένουν μέσα στους επόμενους μήνες αλλαγές στα κριτήρια βάσει των οποίων μπορούν να αναγνωρίσουν τα γνωστά 5 χρόνια παραμεθορίου τα οποία δίδονται σήμερα με βάσει τα γεωγραφικά κριτήρια απ' την εποχή του εμφυλίου πολέμου.
Παράλληλα όμως τα υπουργεία Άμυνας, Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών μελετούν τον τρόπο που θα εξασφαλίσει επιπλέον 3 πλασματικά χρόνια για όσους μπήκαν σε υπηρεσία από το 1991 ως το 1995, ενώ παράλληλα αναμένεται να μειωθεί το κόστος αγοράς των πλασματικών ετών που σήμερα είναι στο απαγορευτικό ποσό των 8,700 ευρώ για τους στρατιωτικούς και στις 2.700 ευρώ για τους υπόλοιπους ένστολους.
Οι ένστολοι πάντως θα πρέπει να γνωρίζουν πως όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα πρέπει να τρέξουν να ... προλάβουν εφόσον συμπληρώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα καθώς το σχέδιο αντί 25ετίας προβλέπει αύξηση στα 40 έτη και σύνταξη στο 60ο έτος.











newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com