Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΝ "ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...




Φοβάται ο Α.Σαμαράς εξωθεσμικά κέντρα που είναι πρόθυμα να τον "θυσιάσουν" προκειμένουν να επιβιώσει η μνημονιακή πολιτική με έναν άλλο πρωθυπουργό, και κυβέρνηση, αλλά με την ίδια Βουλή; Φοβάται και δεν το κρύβει. Και η αποκάλυψη του deefencenet.grr στις 28 Οκτωβρίου οτι έχει στηθεί "μηχανισμός ανάγκης" για να επιβιώσει το Μνημονιο έστω και με "φάγωμα" του Α.Σαμαρά (όπως ακριβώς είχε γίνει και με τον Γ.Παπανδρέου και τον Λ.Παπαδήμο) είχε τθεί σε κίνηση.
Έτσι φτάσαμε και στην παρέμβαση Κ.Καραμανλη υπρ Σαμαρά πριν δύο εβδομάδες ο οποίος μέσω συνεργατών του, παρενέβη προ ημερών υπέρ του κ. Σαμαρά. Ξεκαθάρισε ότι τέτοιο ενδεχόμενο αλλαγής πρωθυπουργού ο ίδιος δεν πρόκειται να το επιτρέψει (ελέγχει άμεσα ή έμμεσα περίπου 60-80 βουλετές της ΚΟ της ΝΔ).
«Μακριά από μένα η υπονόμευση του Σαμαρά» φέρεται να δήλωσε ο Κ. Καραμανλής ο οποίος έτσι η αλλιώς δεν αισθάνεται καθόλου έτοιμος να αναλάβει τέτοιο βάρος.
Στο Μέγαρο Μαξίμου πιστεύουν ότι υπάρχουν κέντρα, εντός και εκτός της Ελλάδας, που υπονομεύουν την κυβέρνηση, επιδιώκουν αποσταθεροποίηση και αλλαγή Πρωθυπουργού με ένα «σενάριο τύπου Λ.Παπαδήμου» για να εκτονωθεί περιστασιακά η λαϊκή οργή και εν συνεχεία να γίνουν εθνικές εκλογές τον Μαϊο.
Είναι ενδεικτικό ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Μάκης Βορίδης, κατήγγειλε δημόσια ότι κέντρα τα οποία βρίσκονται εντός και εκτός Ελλάδος θέλουν την πτώση της κυβέρνησης.
Τα κέντρα αυτά, σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, επιδιώκουν τη συμμετοχή της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα, σε ένα κυβερνητικό σχήμα, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη νομιμοποίηση η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.
«Υπάρχουν κέντρα, άνθρωποι της ελίτ, επιχειρηματίες που θεωρούν ότι χρειάζεται σενάριο διακυβέρνησης της Αριστεράς, με «μαξιλαράκια» τα αστικά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ακόμη και ΔΗΜΑΡ»είναι η άποψη του κ. Βορίδη.
Βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη πίσω από τέτοια σενάρια και "πολιτικές συνωμοσίες"; Το περίεργο θα ήταν να μην συμμετέχει!
Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά: Νομίζουν ότι αν ρίξουν τον Α.Σαμαρά θα επιβιώσει το Μνημόνιο; Το Μνημόνιο δεν πρόκειται να επιβιώσει ότι και να γίνει καθώς μπορεί να υπάρχουν τεράστια ποσά που πέφτουν "κάτω από το τραπέζι" προς πάρα κατεύθυνση, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει η οργή. Ποτέ το χρήμα δεν νίκησε την οργή...










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com