Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Διερεύνηση και πέραν του Ε.Βενιζέλου»...




Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει πως στηρίζει απερίφραστα την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων αλλά ζητάει να επεκταθεί και σε προηγούμενους υπουργούς, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ
«Η διερεύνηση αυτής της βρώμικης υπόθεσης δεν πρέπει να περιοριστεί μόνο στις ποινικές ευθύνες Βενιζέλου, αλλά να αγγίξει όλους όσους διετέλεσαν υπουργοί άμυνας τα τελευταία 15 αμαρτωλά χρόνια (Μεϊμαράκης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου κλπ)» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
« Όλα στο φως για όσους πήραν μίζες και μαύρο χρήμα, ακόμα και αν καλύπτονται από τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών» καταλήγει η Χρυσή Αυγή.





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com