Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Και ο Παπανδρέου συνένοχος για τις υποκλοπές;





Το σκάνδαλο γύρω από την διαρροή απόρρητων εγγράφων της ΕΥΠ προς τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, έχει πολλές προεκτάσεις που ξεπερνούν τον ρόλο της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών και αγγίζουν το τρόπο με τον οποίον το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου ασκούσε αντιπολίτευση στην τότε κυβέρνηση Καραμανλή.
Η άκρατη σκανδαλολογία με την οποία έχει συνδεθεί και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που θυμίζουμε ότι ήταν ο πλέον στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέουκατέκλυζε καθημερινά την πολιτική ζωή, με αποτέλεσμα ο δημόσιος διάλογος να κινείται γύρω από άλλοτε πραγματικά και άλλοτε υποτιθέμενα σκάνδαλα που, όπως υποστήριζαν, μετά από... έρευνα ανέσυρε διαρκώς το ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα όμως ερωτηματικά ανακύπτουν για το πού –μεταξύ άλλων-και ο κ. Καρχιμάκης τότε έβρισκε διαρκώς στοιχεία, για να τροφοδοτείται ο φαύλος κύκλος σκανδαλολογίας που το ΠΑΣΟΚ έφερνε στην επιφάνεια.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν είναι όμως μόνο ο κ. Καρχιμάκης που είναι στο στόχαστρο, αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου, ως ηθικός αυτουργός της διακίνησης και εκμετάλλευσης απόρρητων εγγράφων για ιδιοτελείς κομματικούς σκοπούς.
Ο Παπανδρέου φέρεται να γνώριζε το διάτρητο του συστήματος της ΕΥΠ αλλά παρόλα αυτά είχε επενδύσει πολιτικά σε αυτό, με σκοπό να πλήξει την εν γένει εικόνα της τότε κυβέρνησης Καραμανλή.
Ας μην εκπλαγεί κανείς αν οι εξελίξεις είναι τόσο καταιγιστικές που δούμε πολύ σύντομα να καλείται και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε εξηγήσεις, που σε περίπτωση εμπλοκής του, οφείλει να δώσει για την δράση του εκλεκτού του πολιτικού φίλου και συνεργάτη, Μιχάλη Καρχιμάκη...








newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com