Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

“ΚΟΚΑΪΝΟΜΑΝΗΣ” ΚΑΙ “ΛΙΓΟΣΩΜΟΣ” Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ-ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ “ΕΝΟΠΛΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ”. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ;





Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης της Παρασκευής 1ης Νοεμβρίου είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές, εαν βέβαια είναι αυτός τον οποίο υποψιάζονται γι αυτό και έδωσαν φωτογραφίες από το βίντεο χαμηλής ανάλυσης στη δημοσιότητα.
Τα καρέ στο βίντεο ντοκουμέντο είναι παραμορφωμένα κι αυτό είναι λογικό αφού με το zoom έχουν “σπλασάρει” όπως λέμε στην τηλεοπτική διάλεκτο. Κοινώς έχουν “σπάσει”. Το βίντεο δεν φαίνεται να είναι καλό αφού έχει αναλυθεί, έχει υποστεί επεξεργασία και το έχουν ανεβάσει ή πιθανώς το έχουν φέρει πιο ψηλά για να πιάσουν την μορφή του εκτελεστή. Ο δράστης δεν πρέπει να είναι πάνω από 27-28 ετών. Θρασύς και άφοβος. Όμως οπλισμένος που πλησιάζει άοπλους. Παρ ‘ολα αυτά τουλάχιστον κατά το βίντεο δεν φαίνεται να είναι μεταμφιεσμένος. Εκτός και εαν η εικόνα χαμηλής ανάλυσης ξεγελάει.
Από την αστυνομία επιχειρείται να εμφανιστεί φιγούρα που κινείται εδώ και καιρό στις παρυφές του αντιεξουσιαστικού ένοπλου αντάρτικου πόλης και πιθανόν να έχει “απασχολήσει” στο παρελθόν για κατοχή ή χρήση ναρκωτικών(κόκας).
Τις διαρροές τις κανονίζουν αυτές τις ώρες τα υπουργεία τους άρα δική τους κι η ευθύνη για ότι διαρρέεται κι όχι δική μας.
Πάντως ανάλογες μορφές κινούνται σε συγκεκριμένες περιοχές και δεν αποκλείεται το παλληκάρι με την πιστόλα να κατοικοεδρεύει σε κάποιο από τα βόρεια προάστια(Χολαργός-Παπάγου-Ψυχικό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι κλπ).
Περισσότερα να πει η αστυνομία, εαν ξέρει που μάλλον ξέρει.
Αυτά προς το παρόν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com