Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.... ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΕΛΑΣ...





Δεν έχει παύσει η ανησυχία στελεχών του υπουργείου Δημόσιας Τάξης τις τελευταίες ώρες για επικείμενο πιο αιματηρό χτύπημα από ένοπλα μέλη του εγχώριου(;)αντάρτικου πόλης που από όλα όσα διαρρέονται κρύβεται πίσω από την διπλή πολιτική εκτέλεση των στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φόβοι υπάρχουν και για χτύπημα σε πολιτικά μέλη του “Λαικού Συνδέσμου” τα οποία πια κυκλοφορούν άοπλα αφού η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές τα αφόπλισαν και τα στοχοποίησαν σε κακόβουλες ενέργειες.
Πάντως όσο καθυστερεί η ανάρτηση ή η αποστολή προκήρυξης, οι εικασίες, τα σενάρια αλλά και η τρομολαγνεία επιτείνεται.
Εδώ και 48 ώρες συστηματικά site έχουν ανακατέψει ως ενδεχόμενους εκτελεστές πρόσωπα από τη “Σέχτα”, τους “Πυρήνες” αλλά και την “ΟΠΛΑ” που χτύπησε στο Α.Τ της Αγίας Παρασκευής.
Εκτίμηση μας είναι ότι η “Συνωμοσία” των Πυρήνων πιθανολογείται μαζί με την οργάνωση “ΟΛΑ”(γάζωμα στα γραφεία της Συγγρού)ότι μπορεί να αναλάβει την ευθύνη.
Πολύ πιθανό θεωρείται το ξεπήδημα ή το “βάφτισμα” νέας οργάνωσης. Εκτός εαν επανεμφανιστεί ακόμα και η “17Ν”! Όλα είναι πιθανά σε ένα σύστημα συγκοινωνούντων δοχείων οπλοφόρων οι οποίοι στο παρασκήνιο βρίσκονται σε ζυμώσεις τον τελευταίο καιρό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com