Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΖΕΙ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.


Ξάνθη: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε άνεργο (vid)...


O Αθανάσιος Θεοδωρίδης από τη Διομήδεια Ξάνθης ζει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από το Μάρτιο. Είναι άνεργος και ζει μόνος στο πατρικό του σπίτι. Τον περασμένο Μάρτιο οι συσσωρευμένες οφειλές μηνών προς τη ΔΕΗ ξεπέρασαν τις 3.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να του κόψουν το ρεύμα.
O κ. Θεοδωρίδης αναφέρει ότι «πάει ένας χρόνος που δεν έχει δουλειά. Έκανε κανένα μεροκάματο δεξιά και αριστερά» εξηγώντας πως τους καλοκαιρινούς μήνες καλλιεργούσε λαχανικά στην αυλή του, τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση για να τα βγάλει πέρα, με πολλές ωστόσο δυσκολίες. «Μόνο η εκκλησία με βοηθάει, με τρόφιμα» συμπληρώνει, τονίζοντας πως «δεν έχει κανένα εισόδημα», ενώ περιστασιακά λαμβάνει βοήθεια, περιορισμένης ωστόσο έκτασης, από τους συγχωριανούς του.






defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com