Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

BINTEO--Ένταση στην ΕΡΤ! Προπηλακισμό από την αστυνομία καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Κλειστή η Μεσογείων.





Ιδιαίτερα τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά την είσοδο δύο τεχνικών της Δημόσιας Τηλεόρασης με τη συνοδεία ανδρών των ΜΑΤ στο κτίριο.

Έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ βρίσκονται πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή μάλιστα έχει ανέβει πάνω στα κάγκελα και φωνάζει συνθήματα. Την ίδια ώρα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει πως προπηλακίστηκε από την αστυνομία.

Τα επεισόδια και όσα συμβαίνουν αυτήν την ώρα έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μεταφέρθηκαν στη Βουλή όπου συνεχίζεται η συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Στη συζήτηση παρενέβη εκτάκτως ο ΑΛέξης Τσίπρας και είπε πως όσα συμβαίνουν αυτην την ώρα στην ΕΡΤ δεν τιμούν τη δημοκρατία. Αναφέρθηκε επίσης και στον προπηλακισμό της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την αστυνομία. Κλειστή είναι η Μεσογείων αυτήν την ώρα.


Αφορμή για τα επεισόδια η είσοδος δυο τεχνικών της ΔΤ με συνοδεία των ΜΑΤ στο κτίριο

Μικροεπεισοδια σημειώθηκαν και νωρίτερα όταν δυο τεχνικοί της Δημόσιας Τηλεόραση συνοδευόμενοι από τα ΜΑΤ μπήκαν στο κτίριο της ΕΡΤ. Σύμφωνα με το ERTopen δύο τεχνικοί της ΔΤ παραβίασαν την πόρτα στο στούντιο του κεντρικού ελέγχου συνοδευόμενοι από άντρες των ΜΑΤ. Μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ, που είχαν την ευθύνη φύλαξης των μηχανημάτων, διαμαρτυρήθηκαν και εισέπραξαν την απάντηση ότι δεν έχουν πλεόν καμία δουλειά εκεί και ότι εκτελούνται εργασίες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το ERTopen.com "Ο ένας ήταν αναπληρωματικός με χαμηλή βαθμολογία στο σχετικό διαγωνισμό, όμως καθώς αποτελεί συνεργάτη στελέχους του γραφείου που έχει τον έλεγχο της «Δ.Τ.» στο υπουργείο Οικονομικών, όχι μόνο βρήκε θέση, αλλά τώρα είναι και εντός του κτιρίου, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι κάνει. Τα δύο πρόσωπα αυτά βρίσκονται στο master, δηλαδή στο στούντιο του κεντρικού ελέγχου της ΕΡΤ ΑΕ, υπό τη συνοδεία των αστυνομικών. Στο master εισήλθαν παραβιάζοντας την ηλεκτρονική πόρτα. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έσπασαν τα τζάμια και την κλειδαριά για να μπουν στο φυλάκιο στην πύλη της οδου Μεσογείων, και με παρέμβαση των εργαζομένων, οι οποίοι τους έδωσαν τα κλειδιά, δεν κατέστρεψαν και την πόρτα! Νωρίς το πρωί συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, άλλαξε το ρολόι της παροχής του νερού, με το επιχείρημα πως το κτίριο ανήκει στην ΝΕΡΙΤ ΑΕ, ενώ πρόκειται για περιουσία της ΕΡΤ ΑΕ, υπό καθεστώς μεταβίβασης στο υπουργείο Οικονομικών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com