Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ;;;



Της Βάλιας Αμπατζή

Η σχεδόν νέα διαταγή που έχει πάει στις μονάδες είναι μη μιλάτε, μη βγαίνετε στα ΜΜΕ, μη μη μη μη μη.... Φασιστικά πράγματα δηλαδή. 

Οι αδικίες συνεχίζονται εις βάρος των στρατιωτικών και ο μόνος τρόπος να περνάνε οι αδικίες αυτές και να μη διαμαρτύρονται  είναι μια διαταγή "μυστική". 

Και το θέμα πιο είναι? Ότι ατιμάζουν την στολή και το εθνόσημο γιαυτό να μη μιλάνε; Ή μηπως αυτό εξυπηρετεί μερικούς, την τρόικα κλπ.

Μια πολύ εφευρετική κίνηση αυτή, το ομολογούμε, μιας και κατάφερε να αρχίζει να φιμώνει τις Περιφερειακές ενώσεις των εν ενεργεία, να τους κάνει να παραιτηθούν απο αυτές.

Οι αμυντική βιομηχανία καταρρέει απο ανάπτυξη, κόβονται παραμεθόρια και πολλά άλλα και η ανάπτυξη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Συμπέρασμα: "Μη μιλάτε και μην διαμαρτυρόσαστε αλλιώς η έξοδος είναι δίπλα σας",









stratiotikathemata.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com