Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Γ.Δημαράς: "Χωρίς αποδείξεις διώκουν τον Κασιδιάρη"...





Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Αρματος Πολιτών και βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γιάννης Δημαράς εξηγώντας τη στάση του, γιατί ψήφισε «Όχι» στην άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη είπε ότι όταν δεν υπάρχει από την αρμόδια Επιτροπή πρόταση ομόφωνη για την άρση ασυλίας, δεν την ψηφίζει.
Επιπλέον, ο Γιάννης Δημαράς χαρακτήρισε «επικίνδυνο παιχνίδι» να γίνεται άρση ασυλίας «για όποιον κατηγορείται χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις».
Έχω ψηφίσει για πάνω από 30 περιπτώσεις άρσης ασυλίας ... δεν μπορείς να αποφασίζεις χωρίς να έχεις αποδείξεις, παρατήρησε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com