Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΙΡΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ...





ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.


*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΙΡΑΝ.
*Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ.
*ΟΙ 6 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ-ΠΛΗΝ ΣΥΡΙΑΣ-ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.
*ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΙΡΑΝ, Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΕΝΩ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΝΗ.
*ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ.
*Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥ 1968, ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ.
*Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗ-ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ /ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΕΓΗ/ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com