Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«Βόμβα» Τρόικας για ασφαλιστικό και πλήρη άρση πλειστηριασμών (VIDEO)...





Παρότι οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των δανειστών παραδέχονται την πιθανή επίτευξη έστω και μικρού πρωτογενούς πλεονάσματος, ωστόσο απαιτούν μέτρα που μπορούν να οδηγήσουν σε οριστική ισοπέδωση της ήδη αδύναμης να αντεπεξέλθει κοινωνίας.
Σε ότι αφορά το ασφαλιστικό η Τρόικα επιμένει στη μείωση των εργοδοτικών εισφορών και στην κατάργηση των κοινωνικών πόρων, ωστόσο αυτό από μόνο του μπορεί να προκαλέσει στα ταμεία «τρύπα» έως και 3 δισ.
Αντίστοιχα, «στο μάτι του κυκλώνα» της Τρόικας έχουν μπει οι αμυντικές βιομηχανίες, ο φόρος ακινήτων, η απαίτηση για άρση των εξώσεων, ακόμα και η απαίτηση να υπάρξει οριζόντια κατάργηση της προστασίας από πλειστηριασμούς στην 1η κατοικία, ενώ θέλουν να δουν εάν και κατά πόσο υπάρχουν έσοδα από την προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.
Εκκαθάριση εν λειτουργία για τις αμυντικές βιομηχανίες
Σαμαράς και Βενιζέλος κατά την συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου επανέλαβαν ότι δεν θα ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα.  Την κυβερνητική γραμμή, στις απατήσεις της τρόικας αποφάσισαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την σημερινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι.
Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επισήμαναν ότι όσον αφορά τον ενιαίο φόρο ακινήτων θα πρέπει να υπάρξει περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη. Το ζήτημα που απασχόλησε περισσότερο τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης δεν ήταν άλλο από τις αμυντικές βιομηχανίες, με την ελληνική κυβέρνηση να επιμένει σε εκκαθάριση εν λειτουργία και στήριξη του έργου και της αποστολής της στην παραγωγική διαδικασία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την συνάντηση εκφράστηκε η άποψη πως η διαπραγμάτευση θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να επέλθει κοινωνική ηρεμία και ομαλότητα.
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ότι την ερχόμενη Τετάρτη εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά επειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών της «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ».









newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com