Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΞΩΣΗ!!! Ταξίαρχος του Στρατού αυτοπυροβολήθηκε...





Απόστρατος ταξίαρχος του Στρατού επιχείρησε να αυτοκτονήσει όταν αντίκρισε το δικαστικό επιμελητή που ήθελε να του επιδώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το χαρτί της έξωσης από το σπίτι του. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Ο ηλικιωμένος άνδρας ζήτησε από τον επιμελητή να του δώσει 5 λεπτά χρόνο, μπήκε στο σπίτι όπου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πήρε μια καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος. Στο σημείο, όπως είναι φυσικό επικράτησε αναστάτωση, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν χτυπήθηκαν ζωτικά όργανα, ωστόσο η κατάσταση για τον 70χρονο χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Ο παρ' ολίγον αυτόχειρας είναι ταξίαρχος του στρατού εν αποστρατεία, και έχει δύο γιους.
Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com