Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ε.Σνόουντεν: "Η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο" (vid)...





Ο ιστότοπος WikiLeaks ανέβασε στο διαδίκτυο το πρώτο βίντεο του Έντουαρντ Σνόουντεν από τότε που ζει αυτοεξόριστος στη Ρωσία, στο οποίο ο πρώην τεχνικός της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) εμφανίζεται σε καλή διάθεση και προειδοποιεί για τους κινδύνους που απειλούν τη δημοκρατία.
«Αν δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τις πολιτικές και τα προγράμματα των κυβερνήσεών μας, δεν μπορούμε να τα εγκρίνουμε», δήλωσε ο Σνόουντεν σε αυτό το μικρής διάρκειας βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο από τον WikiLeaks.
Ο Σνόουντεν απευθυνόταν σε μια ομάδα τεσσάρων πρώην μελών των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών στη διάρκεια μιας τελετής στη Μόσχα.







defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com