Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΔ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.... Η Rass δείχνει άνοδο της Χ.Α.





Νέα δημοσκόπηση της Rass, η οποία να σημειώσουμε ότι θεωρείται η πλέον φιλική προς τη ΝΔ εταιρεία και εχθρική προς το Λαϊκό Σύνδεσμο, δείχνει άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα δείχνει άνοδο της τάξης του 0,5% από την προηγούμενη δημοσκόπηση της η οποία είχε διενεργηθεί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πιο συγκεκριμένα στο τριήμερο από 19 έως 21 Σεπτεμβρίου η οποία έδινε στο Λαϊκό Σύνδεσμο 5,8%, ενώ τώρα δίνει 6,3%.
Ειδικότερα η έρευνα που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», η ΝΔ συγκεντρώνει 24,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,8%, το ΠΑΣΟΚ 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,8%, η Χρυσή Αυγή 6,3%, η ΔΗΜΑΡ 3%, το ΚΚΕ 5,2%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 1,4% και η Νέα Ελλάδα 1%.
Στην ερώτηση περί του ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός, οι ερωτηθέντες έδωσαν προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά με 45,5% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, που συγκέντρωσε ποσοστό προτίμησης 26,5%, ενώ η ΝΔ καταγράφει 60,8% στην παράσταση νίκης και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 33,7%.
Τέλος να σημειώσουμε ότι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς έχει αρχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα κοινωνικής νομιμοποίησης των κυβερνητικών του ενεργειών εφόσον, σύμφωνα πάντα με τους ερωτηθέντες, ικανοποίηση εκφράζουν μόνο οι 51 στους 100 για το θέμα του χειρισμού της υπόθεσης του Λαϊκού Συνδέσμου.
Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι το ποσοστό με αναγωγή των αναποφάσιστων θα δώσει στο Λαϊκό Σύνδεσμο υψηλότερα ποσοστά απο τις εκλογές 2012 αφού προσεγγίζει περί το 8,5%.





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com