Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ρωσία: 30 νέα βομβαρδιστικά Su-34 μέχρι το 2015...





H αεροναυπηγική εταιρεία Sukhoi προκειται να παραδώσει 30 βομβαρδιστικά αεροσκάφη Su-34 Fullback στη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία μέχρι το τέλος του 2014.
Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti (RN), την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ο υπουργός Άμυνας της χώρας ανακοίνωσε, πως ο φετινός προγραμματισμός για την παραλαβή 14 αεροσκάφων Su-34, στο πλαίσιο του αμυντικού προγράμματος, θα ολοκληρωθεί κανονικά και το εργοστάσιο υποσχέθηκε πως θα παραδώσει ακόμη 16 βομβαρδιστικά το επόμενο έτος.
Στο πλαίσιο δύο συμβάσεων με την εταιρεία Sukhoi, η Ρωσική ΠΑ προκειται να παραλάβει συνολικά 124 Su-34 μέχρι το 2020. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, μέχρι τώρα έχουν παραδοθεί στις Ρωσικές ΕΔ 29 αεροσκάφη Su-34 μαζικής παραγωγής.
To διθέσιο Su-34 προέρχεται από το μαχητικό Su-27 και μπορεί να μεταφέρει φορτίο μεγαλύτερο των οχτώ τόνων σε όπλα ακριβείας για περισσότερο από 4000 χιλιόμετρα.
Το αεροσκάφος προκειται να αντικαταστήσει το γερασμένο μαχητικό αεροσκάφος Su-24 Fencer το οποίο είναι σε υπηρεσία με τη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία και Ναυτικό.




imitofadvance.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com