Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ"... "Mαστίγιο" σε ΠΑΣΟΚ-Βενιζέλο από Θ.Δρίτσα για παρελάσεις.





"Μαστιγώνει" το ΠΑΣΟΚ και τον Ε.Βενιζέλο ο υπεύθυνος του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσας για την αρνητική στάση και την σχετική ανακοίνωσή αναφορικά με την επαναμφάνιση των μηχανοκινήτων και των μαχητικών.
Μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε: «Θεωρώ ότι είναι ήσσονος σημασίας ζήτημα και μεγενθύνεται εντέχνως, χωρίς σοβαρότητα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις όντως αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων επίσης.
Όταν το ΠΑΣΟΚ αποφασίζει τέτοιου είδους ευκαιρίες για να αναδείξει μία δήθεν αντιπολιτευτική στάση απέναντι στην κυβέρνηση που βρίσκεται σε αντίθεση με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις της ελληνικής κοινωνίας -και αυτό το ΠΑΣΟΚ το καταλαβαίνει- καταλαβαίνουνε όλοι ότι δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτά τα ζητήματα που με τεχνητό τρόπο δημιουργούνται.
Δεν υπάρχει σοβαρό ζήτημα το πώς θα οργανωθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, με άρματα ή χωρίς άρματα».
"Είναι μία λύση που έχει δοθεί εδώ και καιρό για λόγους οικονομίας. Εν πάση περιπτώσει, είναι ένα θέμα που μπορεί να λυθεί μεταξύ των επιτελών και μεταξύ της κυβέρνησης και όχι ως ένα θέμα του δημόσιου διαλόγου", ανέφερε.




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com