Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

"ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ"! Ανέκδοτα από την "Κίνηση 75" του ΠΑΣΟΚ...



Παίρνουν πάνω-κάτω 4-5% στις δημοσκοπήσεις στο ΠΑΣΟΚ και αντί να αποχαιρετήσουν την πολιτική ζωή του τόπου που κατέστρεψαν, επιμένουν να βγάζουν ανακοινώσεις για να "σώσουν την χώρα".
Μάλιστα αυτή την φορά την ανακοίνωση την έβγαλε η εσωκομματική αντιπολίτευση του Γιωργάκη, «Κίνηση 75» που ζητά "Άμεση αλλαγή πολιτικής" και επανεξέταση της στρατηγικής της συνεργασίας με τη ΝΔ και η διαφοροποίηση από το συντηρητικό κόμμα.
Δηλαδή να αποσύρουν την στήριξή τους από την κυβέρνηση; Και που θα βρουν μετά τα κρατικά ταμεία και τα "κονέ" στο δημόσιο για να συνεχίσουν το πάρτι;
Το ανέκδοτο, βέβαια, βρίσκεται στην φράση "για την προάσπιση του μέλλοντος της πατρίδας πρέπει να είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με Τραπεζικά, Οικονομικά κατεστημένα και Συστήματα μέσα στη Δικαιοσύνη και το Δημόσιο".
Στο ΠΑΣΟΚ πάντoτε διακρινόντουσαν για το θράσος τους και την έλλειψη ντροπής...





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com