Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Φαιδρή κυβερνητική εικόνα για τις παρελάσεις...





Τα όρια της γελοιότητας αγγίζει η νέα δημόσια κόντρα των δύο – υποτίθεται- κορυφαίων υπουργών της Κυβέρνησης με αφορμή τις στρατιωτικές παρελάσεις.
Ο ένας, ο Λουδοβίκος του Πενταγώνου, συνεχίζει να προκαλεί τον δοκιμαζόμενο πολίτη με την εμμονή του σε ανούσιες γιορτές και πανηγυράκια δημοσίων σχέσεων που κοστίζουν πολλά χρήματα. Και όλα αυτά σε μια χρεοκοπημένη χώρα που τα νοσοκομεία της δεν έχουν γάζες και βαμβάκι.
Και ο δεύτερος, ο αρχομανής Αντιπρόεδρος, βρήκε ακόμη μια ευκαιρία να «καρφώσει» τον πρώτο, επιχειρώντας να δείξει πως αυτός «κάνει κουμάντο» σε μια κυβέρνηση στην οποία ως εταίρος εκπροσωπεί πλέον μονοψήφια εκλογικά ποσοστά.
Αλλά τι να περιμένεις από δύο απολύτως μωροφιλόδοξους πολιτικούς, που μέχρι πρότινος… ξεκατινιάζονταν δημόσια για το ποιος θα πρωτο-χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος;




lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com