Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ! Δηλώσεις Α.Σαμαρά για Βουλή υποδίκων: Έρχονται χειροπέδες και για τον ΣΥΡΙΖΑ!!!





 Με την φράση "Παραβιάσεις της νομιμότητας δεν έγιναν μόνο από την Χρυσή Αυγή" (έβγαλε και δικαστική απόφαση ότι ΕΓΙΝΑΝ παραβιάσεις του νόμου από την ΧΑ, άρα νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται ούτε καν να γίνει εκείνη η περίφημη "δίκαιη δίκη" που είχε πει την πρώτη (!) ημέρα των συλλήψεων ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου) ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. επιβεβαίωσε ότι το επόμενο θύμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εστίασε την τοποθέτησή του στον εμπρησμό της Marfin τόνισε ότι "Καμία ανοχή στην παρανομία και σε πράξεις βίας που υπονομεύουν την Δημοκρατία, να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της έντασης που οδηγεί στην βία και τον φαύλο κύκλο της βίας που οδηγεί στην ένταση", αλλά δεν εξήγησε ποιος δικαστήριο έχει αποφανθεί για αυτά που είπε.
Εκτός αν αναφερόταν στους "πρόθυμους δικαστές" που ανέφερε το χθεσινό άρθρο της "ΑΥΓΗΣ" και βέβαια να δούμε τι γνωρίζει και ο ίδιος από το παρακράτος των παρακολουθήσεων που έχει στήσει, όπως τον κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και όπως φάνηκε από την αποκάλυψη των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων του βουλευτή της ΧΑ Γιάννη Λαγού ΠΡΙΝ από την δολοφονία Π.Φύσσα..
Κατά τα λοιπά μίλησε πάλι για "νεοναζί" μη μπορώντας να χωνέψει ότι το πατριωτικό κομμάτι της ΝΔ έχει αποσχιστεί οριστικά από το κόμμα αυτό και έχει μεταφερθεί στον Λαϊκό Σύνδεσμο και εκεί παραμένει όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις.
Μίλησε πάλι για "τάγματα εφόδου και ασκούν βία" και ότι "Τους αντιμετωπίζουμε όπως τους αξίζει σαν εγκληματίες και έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη. Η παρουσία των νεοναζί εκθέτει την χώρα, τώρα που μπορούμε να αναβαθμίσουμε την θέση της Ελλάδας καθώς βγαίνουμε από την κρίση. Πρέπει να τελειώνουμε μαζί τους», αλλά δεν είπε τι την χρειάζεται την Δικαιοσύνη, πέρα από διαδικαστικά μθέματα, αφού αποφάσεις έχει βγάλει ο ίδιος.
Κατά τα λοιπά η φράση του "Όλοι βλέπουν ότι το 2014 βγαίνουμε από την κρίση" αποτέλεσε κατά γενική ομολογία "το ανέκδοτο που έσπασε τον πάγο" σε μία κατά τ'άλλα βαρετή και προβλέψιμη ομολία.
Δυστυχώς κατάντησε να είναι προβλέψιμο το ότι ο πρωθυπουργός της χώρας ετοιμάζεται να συλλάβει και να φυλακίσει τα μισά κόμματα...



defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com