Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πρώτη στην ανεργία η Ελλάδα σε όλη την ΕΕ !!!!!





Στο 27,9% του ενεργού πληθυσμού, και σε απόλυτους αριθμούς τα 1,4 εκατ. άτομα, ανήλθε η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιούνιο, έναντι 27,6% τον Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.
 
 Η Ελλάδα εμφανίζει τη χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε., ενώ ακολουθεί η Ισπανία με 26,2%. Από τα εποχικά προσαρμοσμένα στοιχεία της Eurostat προκύπτει πως
η μέση ανεργία στην Ευρωζώνη κυμάνθηκε τον Αύγουστο στο 12% του ενεργού πληθυσμού και στο σύνολο της Ε.Ε. στο 10,9%.
 
 
Εξάλλου, η Ελλάδα εμφανίζει την ψηλότερη ανεργία στην Ε.Ε. στις γυναίκες και τους νέους. Σύμφωνα με την κοινοτική στατιστική υπηρεσία, στη χώρα μας, το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες ήταν 24,9%, στις γυναίκες 31,9% και στους νέους κάτω των 25 ετών 61,5%.
 
 
Αντίστοιχα, στην Ευρωζώνη, ο μέσος όρος ανεργίας στους άνδρες ήταν 11,9%, στις γυναίκες 12,3% και στους νέους κάτω των 25 ετών 23,7.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com