Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

''Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ''...



Η κυβέρνηση, με τη βοήθεια των ΜΜΕ, προσφέρει στους Έλληνες το σήριαλ, όπως το αποκάλεσε, της Χρυσής Αυγής, ενώ προωθείται νέο «τσουνάμι» μέτρων 5,9 δισ. δήλωσε ο ο εκπρόσωπος Τύπου ...


του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», Γιάννης Μανώλης.
Ο κ. Μανώλης αναφέρθηκε σε άγριους φόρους, περικοπές σε επικουρικές, κύριες συντάξεις και εφάπαξ και «δραματική» μείωση κονδυλίων για την κοινωνική ασφάλιση, την περίθαλψη και την παιδεία.
«Αν σε όλα αυτά προστεθούν οι νέες απαιτήσεις της τρόικα για 12.000 απολύσεις στο Δημόσιο, για πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων στο ιδιωτικό τομέα, για ξαφνικό θάνατο των Αμυντικών Συστημάτων, καθώς και τα λουκέτα που μπαίνουν καθημερινά στις τελευταίες μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδος λόγω έλλειψης ρευστότητας, διαμορφώνουν την μαύρη και σκληρή πραγματικότητα» είπε σχετικά, συμπληρώνοντας ότι ο Γολγοθάς που βιώνουν οι Έλληνες τα τελευταία τρία χρόνια συνεχίζεται.
«Η Ανάσταση θα έρθει μόνο με την καταδίκη της πολιτικής του Μνημονίου και την εφαρμογή ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης» κατέληξε ο κ. Μανώλης.



Πηγή : naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com