Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Σύλληψη γυναίκας-συνδέσμου της Αλ Κάιντα στο Παρίσι ...



Μια γυναίκα συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Παρίσι από την Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών Εσωτερικού (DCRI), την υπηρεσία αντικατασκοπείας και πληροφοριών εσωτερικού, ως ύποπτη...για διασυνδέσεις με την οργάνωση Αλ Κάιντα Αραβικής Χερσονήσου (Aqpa), ανακοίνωσε πηγή προσκείμενη στην έρευνα.
 
Η σύλληψη έγινε στις 06.30 τοπική ώρα το πρωί σε διαμέρισμα της συνοικίας Μπελβίλ της γαλλικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας για «σύσταση εγκληματικής συμμορίας που έχει στόχο την προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών». Η έρευνα διεξάγεται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της εισαγγελίας του Παρισιού, πρόσθεσε η ίδια πηγή χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.
 
Η Aqpa είναι πτέρυγα της Αλ Κάιντα που έχει τη βάση της στην Υεμένη. Δημοσιεύει κυρίως το Inspire, ένα διαδικτυακό περιοδικό προπαγάνδας που απευθύνεται στους ριζοσπάστες ισλαμιστές νέους στις χώρες της Δύσης.
 
 
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com