Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στο Σίδνεϊ ο αρχηγός του ΓΕΝ ...



Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) της Ελλάδας, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης θα επισκεφθεί το Σίδνεϊ την ερχόμενη Κυριακή, προσκαλεσμένος του Αυστραλιανού Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Έλληνας ανώτατος αξιωματικός θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Διεθνή Επιθεώρηση Ναυτικού Στόλου (Navy International Fleet Review) που θα λάβει τις προσεχείς ημέρες στο Σίδνεϊ.

Η Διεθνής Ναυτική Επιθεώρηση, εκτιμάται ότι θα είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει γνωρίσει το λιμάνι της αυστραλιανής μεγαλούπολης εδώ και πολλά χρόνια. Διοργανώνεται δε, για να τιμηθεί η 100ή επέτειος από την πρώτη εμφάνιση στο λιμάνι του Σίδνεϊ του Αυστραλιανού Πολεμικού Ναυτικού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναπαραστάσεις εκείνης της πρώτης άφιξης και επιδείξεις πυροτεχνημάτων τις βραδινές ώρες.

Επιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης 



zoogla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com