Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Θησαυρός σε σπίτι πρώην αξιωματούχου του ρωσικού ΥΠΕΘΑ...





Μπροστά σε ένα μυθικό θησαυρό βρέθηκαν οι ρωσικές αρχές ερευνώντας το σπίτι πρώην αξιωματούχου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Εκεί βρήκαν 57.000 διαμάντια, ρουμπίνια και σμαράγδια!
Πρόκειται για έρευνα που αφορά την Εβγκενίγια Βασιλίεβα, την 34χρονη που μαζί με δύο ακόμη πρώην στελέχη του υπουργείου έχει κατηγορηθεί για απάτη, καθώς φέρονται να πούλησαν περιουσία του στρατού αξίας 124 εκατ. δολαρίων.
Οι πολύτιμοι λίθοι που κατασχέθηκαν είχαν βάρος 19 κ., χωρίς να υπολογίζονται σε αυτό η συλλογή πανάκριβων πολυτελών ρολογιών που επίσης βρέθηκαν στο σπίτι της. Η Βασιλίεβα, στην οποία έχει επιβληθεί κατ' οίκον περιορισμός, κινδυνεύει με 12ετή ποινή φυλάκισης.







defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com