Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το ρεύμα υπέρ ΧΑ "κρατάει γερά"...





Από μια σίγουρα μη φιλική σελίδα προς το χώρο της πατριωτικής-εθνικιστικής δεξιάς paraskhnio.gr (ανάλογη και η πολιτική της εφημερίδας που σήμερα γράφει ότι "Επιτέλους μετά από 40 χρόνια συνετρίβη ο φασισμός") είχαμε και μία άλλη δημοσκόπηση η οποία διενεργήθηκε τις ημέρες που ακολούθησαν την δολοφονία Φύσσα και ολοκληρώθηκαν την ημέρα της σύλληψης των βουλευτών της ΧΑ.
 
Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Ο Η.Κασιδιάρης παρά τον απίστευτο πόλεμο που δεχόταν όλο το δεκαήμερο το κόμμα κατάφερε και βγήκε πρώτος στις προτιμήσεις των αναγνωστών του συγκεκριμέου site, ως υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο της Αθήνας.
 
Ιδού τα αποτελέσματα
 
σε σύνολο 12.343 συμμετεχόντων, η σειρά των προταθέντων προσώπων διαμορφώνεται ως εξής.
 
1.      Ηλίας Κασιαδιάρης ( Χρυσή Αυγή ) – 2650 ή 21%.
 
2.      Νίκος Δένδιας ( Νέα Δημοκρατία ) – 2349 ή 19%.
 
3.      Μάκης Βορίδης ( Νέα Δημοκρατία ) – 1751 ή 14 %.
 
4.      Θανάσης Πλεύρης ( Νέα Δημοκρατία ) 1455 ή 12 %.
 
5.      Λιάνα Κανέλη ( ΚΚΕ ) 867 ή 7 %.
 
6.      Ρένα Δούρου ( ΣΥΡΙΖΑ 734 ή 6 %.
 
7.      Γιάννης Δαραβίγκας ( Ανεξάρτητος ) 622 ή 5 %.
 
8.      Γιώργος Καμίνης ( ΔΗΜΑΡ ) 572 ή 5 %.
 
9.      Σαφία Σακοράφα 432 ή 3%.
 
10.  Τέρενς Κουίκ 199 ή 2 %.
 
11.  Νικήτας Κακλαμάνης 161 ή 1 %.
 
12.  Άλλος / Άλλη 403 ή 3 %.
 
Στα ερωτήματα της δημοσκόπησης του defencenet.gr (η μεγαλύτερη σε συμμετοχή, μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις 24 ωρών, δημοσκόπηση του ελληνικού διαδικτύου με 12.488 ψήφους)
 
Στο ερώτημα "Πιστεύετε ότι οι διώξεις κατά του Λαϊκού  Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή είναι προϊόν:
Α) Εγκληματικών πράξεων του κόμματος;
Β) Εσωτερικής πολιτικής συνωμοσίας;
Γ) Εντολών στην κυβέρνηση από κέντρα εκτός Ελλάδας"
τα αποτελέσματα ήταν συντριπτικά υπέρ της απάντησης "Γ" που συγκέντρωσε ένα εντυπωσιακό 70,64%, με την δεύτερη απάντηση αυτή της εσωτερικά υποκινούμενης συνωμοσίας συγκεντρώνοντας 17,15% και τελευταία αυτή των εγκληματικών πράξεων με 8,77%. Η απάντηση ΔΞ/ΔΑ συγκέντρωσε ένα 3,45%.
Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση  των τελικών ποσοστών έπαιξαν και οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και Αντώνη Ρουπακιώτη  ο οποίος ομολόγησε πως ξένα κέντρα από τις ΗΠΑ, την Κομισιόν και τους Εβραίους ουσιαστικά υπαγόρευσαν στην ελληνική κυβέρνηση την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής!
 
Πάντως μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν από εδώ και πέρα όλες οι ανάλογες δημοσκοπήσεις του διαδικτύου.
 
Οι δημοσκοπήσεις των εταιρειών δημοσκοπήσεων που γίνονται από τηλεφώνου ή με συνέντευξη στο σπίτι, λόγω της απουσίας ανωνυμίας των ψηφοφόρων (οι εταιρείες ξέρουν ονοματεπώνυμα ερωτωμένων αφού καλούν σε τηλεφωνικά νούμερα που έχουν όλα τα στοιχεία) μέσα στο κλίμα εκφοβισμού που έχει επικρατήσει στο χώρο της πατριωτικής-εθνικιστικής δεξιάς, δέον όπως θεωρούνται εκ των πραγμάτων άκυρες...
 






defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com